Doi tineri, reținuți la Bălți. Vindeau droguri la preț de 100 lei per 1 gram

20151223_180612
Foto: Photo Credit: igp.gov.md

Două persoane cu vârsta de 27 şi 30 de ani (un bărbat și o femeie) au fost reţinute pentru 72 de ore de angajaţii Inspectoratului de poliţie Bălţi pentru comercializarea substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari.

Timp de șase luni, poliţiştii i-au filat pe comercianţii de droguri, care închiriau apartamente pe teritoriul m. Bălţi, pentru doar o zi sau două cu scopul de a nu fi demascaţi. Aceştia se ocupau de realizarea substanţelor narcotice pe teritoriul mun. Bălţi la preţ de 100 lei/1gr.

Astfel, la 23 decembrie, curent, în urma măsurilor speciale de investigație, cei doi au fost reţinuţi în flagrant de poliţişti, chiar în momentul când vindeau substanțe narcotice în apartamentul închiriat.

În urma efectuării percheziției, în apartamentul dat au fost depistate 0,5 kg de marijuană şi bani în numerar în sumă de 6.000 de lei, bani dobândiți în urma realizării drogurilor. Bănuiții au comunicat că drogurile erau procurate din mun. Chişinău.

În acest caz, Poliţia a iniţiat o cauză penală pentru circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare de două sau mai multe persoane pentru care legea penală prevede o pedeapsă de până la șapte ani privațiune de libertate.

După expirarea termenului de 72 de ore, pe numele bănuitei a fost emis mandat de arest pentru 30 de zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente