(foto) Participă la un workshop de fotografie urbană și documentară cu polonezul Tomasz Kulbowski

20120925-DSCF94581
Foto: PC: kulbowski.com

Un workshop pentru fotografi documentari se va desfășura în perioada 7-9 august 2015, coordonat de fotograful polonez Tomasz Kulbowski.

Tomasz va împărtăși participanților din experiența sa și gânduri despre Street Photography, descriind procesul și metoda lucrului cu acest tip de fotografie. În timpul lecțiilor practice, cei veniți se vor concentra asupra creării unor poze semnificative, care pot exista atât ca o parte dintr-o serie, cât și drept entități de sine stătătoare, asemeni unei povestiri într-o singură imagine.

Scopul principal al acestui workshop este nu doar de a îmbunătăți aptitudinile practice, dar și de a antrena sensibilitatea vizuală, instinctul creativ al fotografului și interacțiunea acestuia cu lumea înconjurătoare.

 

PC: artploshadka.wordpress.com
PC: artploshadka.wordpress.com

Pe parcursul a trei zile, se vor desfășura diverse activități, fotograful polonez relatând istoria fotografiei de stradă și conceptul ei. De asemenea, se vor analiza fotografiile făcute de participanți pe parcursul acestui curs, evidențiindu-se punctele forte și cele slabe asupra cărora este necesar de lucrat.

Workshop-ul se va desfășura în limba engleză, fiind formată o grupă dintr-un număr limitat de participanți – șapte persoane. Sunt așteptați fotografi care fac Street Photography și fotografie documentară.

Doritorii de a participa sunt rugați să prezinte următoarele informații:

# Numele și prenumele;
# Vârsta;
# Adresa electronică;
# Numărul de telefon;
# 10-20 de poze urbane sau documentare.

Acestea vor fi trimise până pe data de 1 august la adresa: tom@kulbowski.com.

Lucrările făcute în cadrul workshop-ului vor fi expuse în perioada 14-24 august la Zpațiu (Casa Zemstvei Guberniale), str. Al. Șciusev 103, Chișinău.

Pentru detalii: curatorul workshop-ului – Tatiana Feodorov, 068524419, tfiodorova@gmail.com. Informații în limba rusă și engleză poate fi găsită aici.

Iată câteva dintre lucrările fotografului polonez Tomasz Kulbowski:

 

PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
PC: kulbowski.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente