Festivalul Gustar 2015 va avea loc în perioada 22 și 23 august

10653399_693673187347795_8398173340644174987_n
Foto: PC: Facebook/Gustar - ethno music festival

Festivalul Gustar, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova, fiind unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone care a reușit performanța de a aduce în cele 5 ediții zeci de artiști internaționali și o audiență de aproximativ 10.000 de spectatori la fiecare din ele.

În acest frumos peisaj natural, oaspeții vor avea posibilitatea să descopere istoria fără a răsfoi paginile vechi ale cărților, să-și schițeze propriul traseu și să-l cerceteze. 2 km de necunoscut, 2 km de curiozități, 2 km de traseu turistic special creat pentru Gustar.

Potrivit paginii oficiale Gustar, ediția din 2015 a festivalului va fi organizată în perioada 22 și 23 august și propune publicului două zile de experiență și libertate totală, iarbă verde și muzică de calitate.

Gustar-ul este o oportunitate unică de a savura cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei. Acest amestec de tradiții, completat și filtrat de propria imaginație, transformă „ascultarea” într-o experiență unică, oferită de uimitoarea acustică a amfiteatrului Orheiul Vechi.

Începând de sâmbătă și până duminică, sunteți așteptați să ascultați nu doar muzică live, ci și să participați la nenumărate alte activități: excursii turistice, locuri de joacă pentru copii, activități creative, expoziții de artă, bazar, workshopuri și să gustați din bucate.

După cinci veri cu muzică, emoții, dans și aplauze, Gustar te invită și în acest an să te relaxezi alături de fanii festivalului într-un weekend de neuitat. Așadar, Festivalul Gustar va avea loc în acest an în perioada 22-23 august, în aceeași rezervație cultural-naturală Orheiul Vechi și va aduce mai multă distracție, show-uri live formidabile și experiențe memorabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente