Platforma Optimus Flight îți permite să faci înconjurul lumii mai ieftin

optimus shorter
Foto: Optimus Flight vă va ajuta să găsiți cele mai ieftine oferte de călătorie, PC: Optimus Flight/ Facebook

O echipă de participanți din cadrul evenimentului StartUp Weekend a creat o platformă care vă va permite să găsiți, în timp scurt, cele mai convenabile și ieftine prețuri la zboruri.

Mulți dintre noi visează la călătorii, la posibilitatea de-a înconjura întregul Glob pământesc, dar de cele mai multe ori, posibilitățile financiare ne opresc din cale. Din această cauză, mulți dintre cei care călătoresc, adesea se ciocnesc de situația când vor să găsească cel mai ieftin drum de călătorie, având mai multe opțiuni. Cu Optimus Flight ai posibilitatea să găsești cele mai ieftine bilete de avion din orice aeroport din lume, serviciul permițând compararea prețurilor din mai multe locuri odată.

 

Echipa ce a creat aplicația Optimus Flight, PC : Optimus Flight/ Facebook
Echipa ce a creat aplicația Optimus Flight, PC : Optimus Flight/Facebook

Pentru a beneficia de această posibilitate, trebuie doar să indici în setări câteva orașe apropiate de unde poți pleca, punctul final al călătoriei și să dai click pe butonul „Search”. În urma căutării, primești o listă de bilete disponibile, în ordine crescătoare a prețului. Astfel, poți economisi banii și obții oportunitatea de a vizita un alt oraș.

De exemplu, pentru a pleca în SUA este mult mai ieftin să zbori din aeroportul din Frankfurt, decât din cel berlinez, iar călătoria din capitală până la aeroportul Frankfurt este ieftină și durează doar 2 ore. Optimus Flight îți permite să fii la curent cu astfel de posibilități.

Acestă platformă atrage tot mai mulți utilizatori din rândul tinerilor, antreprenorilor și, pur și simplu, toate persoanele cărora le place să călătorească.

Deocamdată, pentru mai multe detalii, urmărește activitatea echipei pe pagina de Facebook Optimus Flight.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente