Află reţeta împlinirii de la Irina Hakamada, la un master class de excepţie

post-fb-hakamada-ROMANA (1)
Foto: Irina Hakamada revine la Chișinău! PC: Evenda

Cunoscuta femeie de afaceri, om politic şi trainer din Federația Rusă, Irina Hakamada, revine la Chișinău pentru a împărtăși publicului metodele de cunoaștere a sinelui şi regăsirea împlinirii în viață prin puterea propriului exemplu.

În cadrul masterclass-ului de excepţieTrei paşi spre succes. Calea către sine. Dao al vieţii, Irina Hakamada va vorbi despre cum să atingi succesul, atât profesional, cât şi personal, înlăturând barierele care te împiedică să fii fericit.

La evenimentul dedicat atât femeilor cât şi bărbaților, cunoscuta politiciană şi activist civic îşi va împărtăși rețeta propriului succes, inspirată din filosofia orientală, combinată cu stilul occidental de abordare a afacerilor şi cultura postmodernismului rus. Printre subiectele discutate se numără: criteriile, principiile şi instrumentele succesului, lupta cu procrastinarea, creșterea autoaprecierii, eliberarea de stres, frici şi depresie.

Vezi agenda completă AICI .

Irina Hakamada, pe lângă o carieră de succes în politică, este scriitoare, prezentatoare radio şi TV, dar şi doctor în economie. Este membru al Consiliului de dezvoltare a societăţii civile şi drepturilor omului pe lângă preşedintele Federaţiei Ruse, iar în anul 2005 a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace.

Femeia de afaceri desfăşoară traininguri şi masterclass-uri în variate instituţii publice şi companii private, a scris mai multe cărţi motivaţionale şi este una dintre fondatoarele colecţiei de haine «ХакаМа».

Vină să înveţi de la Irina Hakamada reţeta fericirii, doar pe 11 noiembrie. Înregistrează-te ACUM!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente