(video) Hai la Țară și Ice Water Bucket Challenge cu ulciorul

gutsaga2
Foto: Alex Gutsaga și Ice Water Ulciorul Challenge

Alex Gutsaga inițiatorul proiectului Hai la Țară a făcut și el Ice Water Bucket Challenge, însă a făcut-o în stil caracteristic moldovenesc, cu ulciorul și redând ideea mai mult prin gesturi decât prin cuvinte.

Mai apoi Alex (Hai la țară) a publicat video pe Facebook, spunând că ni se alătură nouă și lui Artur Gurău în susținerea Hospice Angelus Moldova. Și a provocat la rândul său 6 prieteni: Ecaterina Vintea, Ahmet Sennaroglu, Snejana Gheceva, Юлия Влад, Ruth Welman, și Oliga Nikolenko.

Hospice Angelus Moldova are ca scop crearea unui nou sistem de asistenţă medico-socială, destinat bolnavilor incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor lor. Mai multe detalii vedeți aici: Hospice Angelus Moldova.

Vedeți aici opțiunile cum puteți dona bani organizației Hospice Angelus Moldova

Regula provocării spune că cel care o primeşte are la dispoziţie 24 de ore pentru a se filma în timp ce îşi toarnă în cap o găleată plină cu apă şi gheaţă, fiind îndemnat şi să doneze bani (100 de ceva (euro, dolari, lei, ruble, lire sterline, cum poate și-l lasă inima pe fiecare)) organizației Hospice Angelus (în SUA ALS).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente