La Friday Craft Market veți găsi obiecte handmade inedite

tekedu
Foto: Friday Craft Market este un eveniment dedicat oamenilor care apreciază arta şi frumuseţea şi care doresc să aducă un impact prin ceea ce fac, PC: pagina de Facebook a evenimentului

Vineri, 1 august, începând cu ora 20:00, un grup de voluntari, împreună cu ONG-ul Tekedu, vor da start seriilor de evenimente Friday Craft Market, la care sunt invitate toate persoanele interesate de arta frumosului și care doresc să aducă un impact prin ea.

Scopul acestui eveniment este promovarea ONG-urilor care sunt la început de cale în confecționarea lucrurilor manuale și care au nevoie de susținere pentru a-și vinde produsele confecționate, și de asemenea, asigurarea continuității prestării serviciilor beneficiarilor proiectelor.

abaAbayomi Ogundipe, managerul de programe al organizației TEKEDU, a explicat: „Conceptul acestui târg a fost creat pentru a susține atât proiectul Tech4children – un program de 3 luni menit să ofere copiilor din diverse raioane ale Moldovei educaţie în domeniul tehnologiilor informaţionale, cât și pentru a implica și promova afacerea de produse handmade din ONG-uri, afacere cu vizibilitate redusă pe piață, și astfel, ele să-și creeze propria audiență, unde ar putea să facă vânzări și să se conecteze cu oameni diferiți. Banii obținuți din urma târgului vor merge la aceste organizații, iar cei obținuți din vânzarea biletelor – în fondul TEKEDU.”

Friday Craft Market va avea loc lunar, iar primul proiect care va fi susținut prin acest eveniment va avea loc la Orhei cu un program educațional de trei luni, implicând 20 de copii cu vârsta cuprinsă între 13 şi 16 ani. „Este important ca toți să cunoască istoria ONG-urilor în această afacere a artei. De exemplu, Keystone Moldova participă la eveniment, deoarece beneficiarii lor de programe sunt persoane neprivilegiate, dar creează produse unice. Cei ce vin trebuie să fie conștienți de acest lucru și să încurajeze munca tuturor prin procurarea unor produse”, a adăugat Abayomi.

Sunteți invitați să participați la acest eveniment frumos și creativ. Veți avea ocazia să-i întâlniți la eveniment pe Gribook Accessories, Mara Woman, Ellebelle, Keystone, Art Labyrinth și nu în ultimul rând Dj Codek!

Prin urmare, motivele de a dedica seara de vineri târgului sunt:
– distracţia, dansul, comunicarea, zâmbetele, pozele, prietenii noi;
– veți pleca acasă cu obiecte inedite handmade;
– veți avea satisfacţia că sunteți un om mai bun.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente