(video) World Cup 2014: Brazilia 1 – 7 Germania

2401849_big-lnd
Foto:Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Mondiale FIFA. PC: Robert Cianflone/Getty Images

Germania va juca în Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014, după ce a demolat-o pe gazda turneului – Brazilia, cu un scor record de 1-7 în semifinala jucată în data de 8 iulie, pe stadionul Mineirão din orașul Belo Horizonte.

Germania a marcat 5 goluri în prima jumătate de oră a meciului. Thomas Müller a deschis scorul în minutul 11, iar Miroslav Klose a mracat al 16 său gol de la Campionatele Mondiale FIFA în minutul 23 și a devenit singurul deținător al recordului de goluri marcate în turneele finale. A urmat dubla lui Toni Kroos (23′, 26′) și reușita lui Sami Khedira din minutul 29.

În repriza secundă germanii au înscris încă de 2 ori, prin noul intrat André Schürrle (69′, 79′).

Golul de onoare pentru Brazilia a venit din partea lui Oscar în ultimul minut regulamentar de joc.

Germania va juca în Finala Mare duminică, 13 iulie 2014, ora 22:00, în orașul Rio De Janeiro, pe stadion Maracanã, împotriva învingătoarei din cealaltă semifinală.

Brazilia va lupta pentru bronz în Finala Mică care e programată pentru sâmbătă, 12 iulie 2014, ora 23:00, pe stadionul Nacional din Brasilia, împotriva echipei învinse din a doua semifinală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente