(doc) Numele victimelor accidentului feroviar din Rusia au fost făcute publice

1008565053
Foto: PC: RIA.ru

Au fost făcute publice numele persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului feroviar ce avut loc astăzi în apropiere de oraşul Moscova, cu implicarea trenului de pe cursa Chişinău-Moscova.

Update: Numărul victimelor accidentului feroviar din Rusia s-a ridicat la 31. Lista completă a răniților

Reamintim că, în urma coliziunii, șase persoane au decedat, iar 30 au fost rănite. Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, 15 persoane au fost grav rănite, printre care și un minor. Victimele au fost internate în spitale, după cum urmează: 8 persoane în spitalul din orașul Naro-Fominsk, 2 persoane în spitalul nr. 36 din Moscova, 2 persoane în spitalul nr. 7 din Moscova, 2 persoane în Spitalul Sklifosovski din Moscova și 1 copil în spitalul pentru copii „Bolișaia Polianca” din Moscova, scrie TRM.md.

Persoanele decedate au fost duse la morga centrală din Moscova.

Presa rusă menționează că trenul de pe cursa Chişinău-Moscova s-a lovit cu un alt tren mărfar. Accidentul s-a produs după ce, la o cotitură, trei dintre vagoanele trenului au deraiat de pe șinele de tren și au fost aruncate asupra unui tren de pasageri. Lista persoanelor o vedeți mai jos.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale conlucrează cu Ministerul pentru situații Excepționale din Rusia, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă și Ministerul Transporturilor din Republica Moldova. Un reprezentant al Serviciului Situații Excepționale va merge în Federația Rusă în cadrul grupului de lucru creat, pe lângă Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, pentru organizarea activităților corespunzătoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente