(video) Lana del Rey prezintă primul single din albumul “Ultraviolence”

Lana-Del-Rey-West-Coast
Foto: buro247.ru

Ieri, 14 aprilie, a apărut primul single – ”West Coast” din noul album ”Ultraviolence” al interpretei Lana del Rey, care va apărea pe piață în mai. Melodia este prezentată publicului prin intermediul unui video ce rulează repetitiv un fragment dintr-un potențial videoclip.

Deși multe dintre informațiile legate de muzica Lanei Del Rey apar pe internet fără a exista o comunicare oficială, din când în când mai sunt dezvăluite și detalii direct de la sursă. Piesa ”West Coast“, ce a circulat o vreme pe internet, a fost confirmată ca single oficial chiar de către artistă. Piesa a fost interpretată în premieră în cadrul festivalului Coachella, mulți dintre fanii artistei așteptându-se ca melodia să fie inclusă în setlist. Lana Del Rey anunțase la BBC cu puțin timp înainte de acest concert că “West Coast” va fi lansat luni, așa încât mulți dintre cei care au fost prezenți la Coachella intuiau că melodia va fi interpretată la festival, relevă infomusic.ro.

Noul album “Ultraviolence” nu are încă o dată oficială de lansare. În februarie, artista sugera că materialul va apărea pe piață pe 1 mai, informația nefiind însă confirmată ulterior. Cert este că o campanie de promovare a discului se află în plină desfășurare. Panouri publicitare imense au fost montate în Brooklyn, New York, anunțând că așteptarea fanilor se va încheia în curând.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente