Cum arată castelul familiei Stati?

3396-12783-91669-50
Foto: Anatol Stati PC: hotnews.md

Pentru familia milionarului Anatol Stati Revelionul a însemnat şi trecerea în casă nouă. De fapt e vorba de un veritabil palat amplasat în apropiere orășelului Dumbrava, o suburbie a Chişinăului, construcţia căruia a durat aproape un deceniu.

„Acest an este unul important pentru familia noastră pentru că îl întâmpinăm în casă nouă”, a declarat pentru portalul allady.md, Larisa Stati. Soţia milionarului Anatol Stati speră că anul 2014 va aduce stabilutate politică pentru Republica Moldova. În acelaşi timp nu oferă detalii despre ce casă este vorba.

Casa familiei Stati cu doi ani în urmă PC: tribuna.md
Casa familiei Stati cu doi ani în urmă PC: tribuna.md

Anterior presa a scris că omul de afaceri îşi construieşte, la marginea oraşului Chişinău, în preajma pădurii din orăşelul Dumbrava, un adevărat castel. Pe reţeaua de socializare facebook au apărut şi fotografii ale conacului Stati.

Se mai afirma că Anatol Stati ar avea o herghelie de cai, iar pe hectarele din jurul imobililui ar fi planificat să amenajeze şi o grădină deosebită.

Adevărul relevă, de asemenea că o estimare în stilul Forbes nu a fost însă efectuată niciodată. Cea mai documentată a fost făcută în vara anului 2010 de ziarul ucrainean „Delo”, care a evaluat averea lui Anatol Stati la 500 de milioane de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente