Partea #2: Banii, dragostea și sănătatea zodiilor în anul calului 2014

tumblrmcxvetd7ou1r11lho

Ieri am prezentat prima parte a horoscopului pentru anul 2014, astăzi o vedeți pe a doua.

#Rac = Capră

cancer11

Din punct de vedere sentimental, racii, echivalenți ai caprelor în zodiacul chinezesc, nu sunt favorizați de anul Calului de Lemn. Caprele ar putea suferi de lipsa de înțelegere din partea partenerilor, dacă sunt deja implicați în relații de cuplu. Dacă anul Calului de Lemn îi va prinde singuri, există riscul ca racii să treacă prin următoarele 12 luni tot așa: singuri. Ca să răzbească, însă, au nevoie de tărie psihică și încredere în viitor.

Din punct de vedere profesional, caprelor și le vor ivi mai multe oportunități, dar există riscul să le rateze dacă nu-și înfrâng stările de delăsare, dacă nu analizează la rece ofertele și dacă nu-și iau inima în dinți pentru a face un pas înainte.

În schimb, racii/caprele nu vor întâmpina probleme de sănătate majore cele 12 luni ale anului Calului de Lemn.

#Leu = Maimuță

tumblr_lg3xunsIJ31qze5g2o1_500

Cei născuți sub semnul leului, echivalentul maimuței în zodiacul chinezesc, vor avea o viață amoroasă tumultuoasă în anul Calului de Lemn. 2014 se preconizează a fi favorabil pentru aventuri pasionale, pentru trăiri intense.

Pe plan profesional, însă, s-ar putea sa fie nesăbuiți, să acționeze sub impulsul momentului. Ei bine, dacă pe plan amoros este, uneori, permis sa acționezi impulsiv, pe plan profesional este chiar dăunător. Prudența, concentrare și analiza la rece – de acestea trebuie să mizeze maimuțele pentru a nu da greș în anul Calului de Lemn.

Starea fizică a maimuțelor/leilor va fi ferita de probleme de sănătate, dar nu ar strica, totuși, măcar o vizită la medic pentru câteva analize de rutină.

Fecioară = Cocoș

Leighton-Meester-Blair-Waldorf-gossip-girl-condescending-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-303

2014, anul Calului de Lemn, nu se anunță a fi favorabil fecioarelor/cocoșilor. Trăirile și gândurile lor nu vor putea fi înțelese pe deplin de parteneri, iar așteptările prea ridicate, dar și nemulțumirile specifice unor firi perfecționiste precum sunt fecioarele o să devină obstacole în calea obținerii bunăstării emoționale în relațiile de cuplu. Pentru a nu ajunge în situații neplăcute pe plan amoros, fecioarele/cocoșii ar trebui să revină cu picioarele pe pământ, să-și alinieze așteptările la realitatea în care trăiesc, nu să țintească după cai verzi pe pereți.

Totodată, ar trebui să-și adune energia psihică pentru a se concentra mai bine pe plan profesional. Pentru ei, anul Calului de Lemn va aduce schimbări rapide, unele chiar fulgerătoare, iar dacă stau să-și cântărească și răscântărească fiecare mișcare și decizie, când vor acționa va fi tardiv. Așadar, fecioarele/cocoșii trebuie sa se concentreze mai mult asupra muncii, fără a renunța însă la prudența.

De prudența vor avea nevoie și pentru menținerea stării de sănătate. Trebuie sa evite excesele și să-și menajeze organismul care este predispus la unele probleme de sănătate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente