Top știri din 20 noiembrie

descărcare
Foto: „Flydubai” lansează astăzi cursa aeriană Dubai - Chişinău PC: flydubai.com

De ce elevii protestează, ce înseamnă startup sau cât costă zborul direct spre Dubai, află în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 20 noiembrie 2013.

#1. Alexandru Gurdila: Mesaj pentru elevii care protestează

Jurnalistul și bloggerul Alexandru Gurdila a postat pe blogul său un mesaj pentru tinerii care au protestat în weekend și ieri în fața Guvernului împotriva regulilor dure impuse de ministerul Educației

#2. Alexei Ciobanu despre “startup” și experiența personală

Alexei Ciobanu este antreprenor, manager IT, și mentor. Venit la Academia “Start Up” ne-a povestit despre conceptul de “startup”.

#3. 10 motive să participi la Gala Studenţilor Originari din Moldova

Mai sunt zece zile în care studenții și absolvenții originari din Republica Moldova care au atins rezultate remarcabile în plan academic și extra-curricular la nivel internațional, pot aplica la proiectul Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”.

#4. S-a efectuat primul zbor direct pe traseul Dubai-Chişinău

Primul zbor direct pe traseul Dubai-Chişinău va fi operat astăzi, cu o aeronavă de tip Boeing 737 a companiei arabe. Zborurile spre Dubai vor avea loc cu regularitate săptămânală – miercurea şi duminica, iar prețul bietului tur-retur Chișinău-Dubai-Chișinău va constitui suma de 340€.

#5. Interviu cu designerul Radion Cicic: rafinament #a la russe

Radion este un tânăr talentat, care împreună cu soția sa, Irina, au creat o colecție vestimentară de un rafinament inedit și cu un simț estetic evident.

#6. Ce întrebări adresează tinerii politicianului Vlad Filat?

Facebook Forum Moldova cu Vlad Filat este primul forum Facebook realizat în Republica Moldova.

#7. Top 10 cele mai bizare clădiri din lume

Atunci când te duci într-un loc nou trebuie să observați arhitectura, câte recomandări vă oferim noi, altele le descoperiți singuri. Călătorie plăcută.

#8. Sfera financiară înregistrează cel mai mare câștig mediu salarial

Biroul Naţional de Statistică informează că în luna septembrie 2013, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 3758,5 lei, în creştere cu 9,8% faţă de luna septembrie 2012.

#9. Cuibul împreună cu Lidia Scarlat vor cânta în deschidere la The Cardigans

Formația Cuibul împreună cu Lidia Scarlat vor cânta în deschiderea la The Cardigans, concertul va avea loc pe 4 decembrie, în Glav Club, la Moscova.

#10. Participă la concursul de fotografie National Geographic 2013

National Geografic și-a deschis din nou concursul fotografic anual. Va fi ales câte un câștigător din cele 3 categorii: Oameni, Locuri, Natură.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente