[noiembrie] #1 Participă la Movember Moldova

1k893

Primul lucru din lista noastră pregătită pentru luna noiembrie este legat de mustăcioșii curajoși de la noi din țară. Toată lumea se poate implica în campanie și asta cu siguranță unește comunitatea.

Această campanie are o istorie lungă, dar cu fiecare an tot mai mulți doritori se alătură acestei inițiative care vine direct să schimbe la față sănătatea bărbaților. Mai multe detalii curioase le puteți găsi aici. Anul trecut și bărboșii din Moldova s-au bucurat de un asemenea eveniment, dar anul acesta băieții chiar s-au apucat serios și au creat echipă, cu căpitan și pagina de Facebook. Astăzi, 8 noiembrie, toată lumea va merge la un update săptămânal. Ocazie perfectă să te lauzi cu mustața ta, dar și să cunoști pe cei care susțin aceeași idee.

movecollage

Să nu credeți că fetele rămân indiferente! Ba din contra ele sunt cele mai active susținătoare ale mișcării, în special acum, când mustața și barba au devenit un trend la capitolul accesorii. Uite doar câteva dintre ele!

collage

Anastasia Pociumban: „Ar fi mustățile oglinda sufletului unui bărbat? Nu știu, dar aștept să văd bărbați și cu mustăți ca la Dali, ceea ce nu doar va ajuta la promovarea campaniei, dar și ne va bucura în zilele posomorâte din noiembrie.”

”10 lucruri pe care să le faci în luna noiembrie” – un proiect care îți propune ca împreună cu echipa #diez să aduni în această lună cât mai multe amintiri frumoase, fie că lași mesaje drăguțe în locuri publice sau mergi să donezi sânge. Pe parcursul întregii luni, vom căuta și noi să îndeplinim fiecare punct din listă, așa că obișnuiți-vă cu ideea că vom umple feed-ul cu poze personale.

Taguri: #Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente