Cantitatea de cafea consumată influențează mărimea sânilor

article_358827_2
Foto:Silvia Launeanu (De La Vegas) PC: pagina de Facebook a interpretei

Savanții din SUA, în urma cercetărilor, au constatat că un consum moderat și mare de cafea are ca rezultat micșorarea bustului. Vestea bună este că această băutură poate proteja și preveni cancerul la sân.

Experții anunță că cele mai influențate sunt femeile care au forme ”pufoase”, însă posesoarele formelor mai ”modeste” nu au de ce să renunțe la băutura lor preferată, deoarece schimbările sub influența cafelei la damele slabe sunt neînsemnate. De fapt, americanii nu au făcut decât să confrime rezultatele savanților suedezi, care au elaborat un studiu asemănător acum 5 ani în urmă.

Atunci, savanții suedezi, de la Universitatea Lund, au descoperit că în corpul omenesc există o genă care se face vinovată de legatura dintre cafea și scăderea în volum a sânilor, astfel încât trei cafele pe zi pot face bustul femeilor să se micșoreze. Din aproximativ 300 de femei participante la studiul din 2008, jumătate s-au adeverit a fi posesoare de acea genă. În concluzie, Helena Jernström, lectorul de oncologie experimentală al universității, a susținut că pieptul femeilor nu se va micșora până nu va rămâne nimic, iar “cei care cred că-și pot da seama care femei sunt consumatoare de cafea după dimensiunea sutienului, se înșeală”.

Totuși, demn de luat în seamă este și efectul benefic pe care îl are cafeaua asupra sânilor, se pare că aceasta protejează și previne cancerul la sân. Femeile care consumă 2-3 cafele pe zi, au un risc scăzut să facă această formă de cancer.

Sursa: suedia.se, perfecte.roeuropaplus.ru

Taguri: #SUA#suedia
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente