Loading posts...

Regulamentul reporterului special

Utilizatorul ce participă la campania diez.md, Fii Reporter Special, trebuie să:

– Locuiască în Moldova.

– Să aibă vârsta de 18 ani, în caz că persoana nu are 18 ani, şi este câştigătorul lunii, atunci persoana trebuie să fie reprezentată de părinţi sau rude de gradul I care au depăşit vârsta de 18 ani.

– Utilizatorul trebuie să publice infomaţie care îi aparţine, de asemenea poze, video sau alte materiale care sunt relevante pentru ştirea care o scrie pe diez.md. În caz că se va depista că informaţia a fost luată integral sau parţial din alte părţi, acel utilizator nu va putea fi câştigătorul campaniei.

– diez.md permite utilizatorilor înregistraţi să posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum şi găzduirea lor. diez.md nu garantează confidenţialitatea acestor materiale.

Veţi fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteţi de acord să nu postaţi materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, ameninţătoare, care să instrige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. diez.md va înlătura materialele care încalcă aceşti termeni şi condiţii, fără vreun avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiţii, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând ca utilizatorul să solicite reactivarea contului. diez.md are dreptul de a verifica şi a decide dacă materialele postate încalcă sau nu aceşti termeni şi condiţii.

Sunteţi conştient şi de acord că postând materiale pe acest website, acordaţi către diez.md toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. diez.md permite folosirea materialelor doar în interes personal, informaţional şi non-comercial.

– Administratorul site-ului de ştiri diez.md, va accepta doar ştirile care îndeplinesc cerinţele de mai sus.

– Câştigătorul Reporterul Special va deveni utilizatorul a cărui ştire va fi cea mai populară dintre participanţii campaniei în luna în care este publicată. Şi nu mai puţin de minimul de vizitatori unici care va fi anunţat la începutul lunii.

– Câştigătorul va fi anunţat în primele 14 zile ale lunii viitoare. Şi va fi contactat de către administratorul diez.md

– Reporterul Special se va prezenta la locul şi data la care va fi anunţat, cu un act de identitate şi alte documente în caz că va fi necesar.

– Participând la campanie, permiteţi ca numele vostru şi poza voastră să fie folosit în materialele diez.md.

– Campania va lua start din momentul în care este anunţată pe pagina de facebook: #diez

– diez.md îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul de mai sus în caz că este necesar sau să stopeze campania fără niciun anunţ în prealabil.

 

COMENTARII