Știri economice, sondaje și raportări anonime. Avantajele aplicației BizRadar destinată comunicării dintre antreprenori și autoritățile publice

Guvernul promovează noi reguli pentru înregistrarea și utilizarea aeronavelor ușoare-31

BizRadar este prima și unica aplicație destinată antreprenorilor din Republica Moldova, devenind un instrument indispensabil pentru afaceri în epoca digitală. Aplicația vine să faciliteze comunicarea dintre oamenii de afaceri și instituțiile statului. Plus la aceasta, utilizatorii au acces la un panou informativ care are menirea să informeze comunitatea de afaceri despre anumite reforme, modificări legislative, să colecteze feedback din partea agenților economici cu privire la aceste modificări, să identifice provocările cu care se confruntă businessul și să informeze autoritățile competente despre acest lucru.

Așadar, BizRadad bucură utilizatorii cu informații actualizate datorită agregatorului de știri economice, va oferi acces la sondaje de opinie, va facilita raportarea abuzurilor și va oferi posibilitatea antreprenorilor de a evalua anonim calitatea interacțiunii cu instituțiile publice și organele de control și să raporteze abuzurile de putere cu care aceștia se confruntă.

Pe parcursul celor doi ani de activitate, BizRadar contribuie permanent la îmbunătățirea comunicării dintre comunitatea de afaceri și instituțiile statului prin intermediul feedbackurilor permanente.

BizRadar a devenit o aplicație de încredere pentru cei peste 500 de antreprenori din țara noastră datorită transparenței și eficienței în interacțiunile cu autoritățile publice.

Aplicația BizRadar a fost dezvoltată de Secretariatul Consiliului Economic cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Aceasta oferă de doi ani acces direct la informații cruciale și facilitează dialogul cu autoritățile.

BizRadar poate fi descărcată AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente