Pe teritoriul județului Tulcea din România au fost identificate mai multe resturi care ar fi putut proveni de la o dronă

ucraina-unian
Foto:Facebook/Oleg Nikolenko

Pe teritoriul județului Tulcea din România au fost depistate noi resturi de drone, descoperite cu ajutorul unui elicopter. Informația a fost confirmată de către Ministerul Apărării Naţionale, informează AGERPRES.

Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, în jurul orei 11.30, în zona localităţilor Nufărul şi Victoria din judeţul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafaţă de câteva zeci de metri.

Potrivit informațiilor, un alt elicopter al Forţelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord, pentru a efectua cercetări preliminare în teren şi ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor.


Amintim că pe 6 septembrie, presa română scria despre identificarea mai multor bucăţi dintr-o dronă folosită de Rusia pentru atacurile asupra unor ţinte din Ucraina pe teritoriul României. Descoperirea a fost făcută în judeţul Tulcea, în zona localităţii Plauru, la graniţa cu Ucraina.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente