Compania Revolut ar urma să fie lansată și în Republica Moldova

shutterstock_1772375246-scaled
Foto:Shutterstock

Într-o postare pe Facebook, ministrul dezvoltării economice și digitalizării, Dumitru Alaiba, a anunțat că în curând utilizatorii din Republica Moldova se vor alătura celor 30 de milioane de utilizatori Revolut la nivel mondial.

Ministrul a adăugat că negocierile au durat un an de zile, iar acum lansarea companiei bancare în Republica Moldova este pe ultima sute de metri.

„Intrarea acestui gigant financiar pe piețele din alte țări a crescut radical standardele serviciilor, a doborât comisioanele bancare plătite de consumatori, a crescut calitatea serviciilor și a animat concurența. Este exact ceea ce ne dorim să se întâmple și pe piața noastră, în beneficiul consumatorului. Momentan, Revolut debutează în țara noastră cu versiunea Lite App. Am încrederea că vor extinde într-un ritm alert gama de servicii oferite”, a declarat ministrul.

Revolut este o companie fintech cu sediul în Regatul Unit, care oferă servicii financiare digitale și operează ca o bancă online. A fost fondată în 2015 și a devenit rapid populară datorită serviciilor sale inovatoare și a abordării sale moderne a serviciilor bancare tradiționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente