Persoanele din comunitatea LGBTQAI+ care au peste 18 ani sunt invitate să participe la o tabără de vară despre cinematografie

noah-buscher-TblP4QCB6K4-unsplash (1)
Foto:Noah Buscher

Centrul GDM invită doritorii comunității LGBTQAI+ să participe la o tabără de vară organizată de Tabăra de Film și Arte Performative Queer art200. Tabăra va avea loc în perioada 8-16 iulie 2023 și este destinată persoanelor care au peste 18 ani.

În cadrul taberei, 12 participanți vor explora împreună cu traineri din comunitate intersecțiile dintre artă și activism și vor învăța să folosească cinematografia și artele performative ca unelte de (auto)reprezentare a persoanelor marginalizate.

La finalul taberei, voi fi realizate trei scurtmetraje și un performance care vor fi proiectate în cadrul celei de-a 4-a ediții a Festivalului Internațional de Film Queer art200, între 23 și 30 septembrie la București. Trainerii care vor livra informații despre scriere, actorie, regie, scenariu, dans și sunet, sunt următorii: Alina Medoia, Paul Dunca, Sofia Zadar, Raj, Denis Velica, Patrick Brăila.

Tabăra este destinată în special persoanelor din comunitatea LGBTQAI+ care au peste 18 ani. Cei care intenționează să participe nu necesită experiență în domeniul filmului sau cunoștințe despre istoria artei queer.

Cazarea, cele două mese pe zi și transportul vor fi acoperite de către organizatori. Locul de desfășurare al taberei va fi comunicat ulterior persoanelor acceptate. Tabăra urmează să fie organizată în România.

Termenul-limită pentru înregistrare este 1 mai 2023. Doritorii pot completa acest formular pentru a se înscrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente