UPDATE: Termoelectrica va furniza în continuare căldură pentru toate categoriile de consumatori și blocuri locative

tarife-mai-mari-pentru-caldura-si-energie-termica-anre-a-aprobat-noile-majorari-187722-1664357485
Foto:ZdG

Astăzi, 27 martie 2023, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău, Primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că a fost semnată dispoziția de deconectare a agentului termic începând cu data de 27 martie.

UPDATE: S.A. „Termoelectrica” a informat despre disponibilitatea de a asigura în continuare cu servicii de termoficare toate categoriile de consumatori, inclusiv şi blocurile locative (prin intermediul gestionarului fondului locativ).

Furnizorul de energie electrică își reafirmă angajamentul său față de asigurarea cu servicii și va continua să își îndeplinească misiunea de a livra energie termică.

Edilul capitalei, Ion Ceban, a solicitat ca toate regiile să fie informate, rugând Termoelectrica să se conformeze, chiar dacă nu este o instituție a Primăriei Municipiului Chișinău.

„Ținând cont că temperaturile de afară sunt generoase și faptul că este scump pentru oameni, astăzi, a fost semnată dispoziția de deconectare a agentului termic din Chișinău, începând cu data de 27 martie”, a declarat Ion Ceban.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente