(foto) În acest an, echipa Universității de Stat din Moldova a câștigat concursul interuniversitar Balul Bobocilor 2022

ipiccy_image (81)
Foto:Facebook/Universitatea de Stat a Moldovei

În acest an, studenții Universității de Stat din Moldova (USM) Vadim Pagînu și Maria Ceropita au căștigat marea finală a concursului interuniversitar „Balul Bobocilor 2022”. În cadrul acestei competiții, au participat studenții și studentele ai/ale șase universități din țară.

Vadim Pagînu și Maria Ceropita studiază în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării (FJȘC), la specialitatea Producție Multimedia. Ei au fost cei aleși să reprezinte Universitatea de Stat din Moldova, după ce au obținut victorie în cadrul competiția la nivel de facultate și, ulterior, la nivel de universitate.

Sursă foto: Facebook/Universitatea de Stat din Moldova

Competiția s-a desfășurat joi, 17 noiembrie. În cadrul acesteia, s-au prezentat studenții și studentele bobocei și bobocele ai/ale șase universități din Republica Moldova. Aceștia au concurat pentru titlul de „Mister Boboc și Miss Bobocică 2022”. Vorbim despre Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” (USPC), Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM), Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” (USMF) și Universitatea de Stat din Moldova (USM).

Sursă foto: Facebook/Universitatea de Stat din Moldova

Studenții și studentele au demonstrat ingeniozitate și creativitate în cadrul a trei probe: prezentarea, proba artistică și „Temă pentru acasă”. Premiul mare a inclus o excursie la București, România.

Cu această ocazie, rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, a înmânat studenților o „Diplomă de merit” pentru rezultatele remarcabile obținute în reprezentarea universității în cadrul concursului studențesc „Balul Bobocilor 2022”. Acesta a menționat că tinerii „au demonstrat încă o dată că studenții și studentele de la USM sunt cei mai buni. Vă doresc cele mai calde felicitări și urări de bine, să păstrați mereu în suflet focul creativității, căutării și descoperirilor”.

Sursă foto: Facebook/Universitatea de Stat din Moldova

Reacția câștigătorilor „Balului Bobocilor 2022”

„Faptul că am ajuns în finala interuniversitară a concursului «Balul Bobocilor» deja este un câștig, însă calificarea noastră pe locul întâi a generat o bucurie imensă. În cadrul aventurii noastre în calitate de bobocei, am reușit să trecem de unele bariere, să ne cunoaștem mai bine, să învățăm câte ceva unul de la altul și să ne creăm astfel o experiență specială. Evenimentul propriu-zis ne-a dat de înțeles că există mulți tineri talentați, descătușați, creativi și nu numai. Totuși, împreună cu Vadim și echipa din spatele prestației noastre, am reușit să menținem Universitatea de Stat din Moldova la înălțime și acest lucru îl vom face ori de câte ori vom avea șansa”, a specificat bobocica acestui an, Maria Caraulan.

Sursă foto: Facebook/Maria Caraulan

„Faptul că am ajuns în marea finală interuniversitară nu a fost noroc, ci rezultatul unei munci și a unui efort, depuse cu mare grijă și răbdare. Referitor la câștigul obținut în cadrul concursului interuniversitar «Balul Bobocilor», și anume a locului întâi, sinceritatea emoțiilor și a modestiei noastre ne-a împins puțin în sus, spre succes. Eu împreună cu partenera, bobocica Maria, suntem foarte mândri, în primul rând, unul de altul, că am reușit să ne compatibilizăm caracterele, și, cel mai important este că am reușit să clasăm numele Universității de Stat pe un loc așa înalt. Iubesc USM-ul nu pentru nume, ci pentru persoanele care îl alcătuiesc”, menționează bobocelul acestui an, Vadim Pagînu.

Sursă foto: Facebook/Vadim Pagînu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente