Aeroportul Internațional Chișinău, despre amendarea „Avia Invest” SRL: „Este o decizie ilegală și absurdă”

Compania-care-detine-concesiunea-aeroportului-din-Chisinau-ameninta-R-Moldova-cu-judecata-invocand-persecutia-politica-din-partea-autoritatilor-62333-1570172283
Foto:Facebook/ Chisinau International Airport, Moldova

Aeroportul Internațional Chișinău a venit cu o reacție după ce compania „Avia Invest” SRL a fost amendată cu 31 de milioane de lei de Consiliul Concurenței. Reprezentanții aeroportului menționează că decizia respectivă este una ilegală și absurdă.

„Decizia Consiliului Concurenței privind sancționarea Avia Invest cu o amendă 31,21 de milioane de lei este una ilegală și absurdă, fapt pentru care va fi contestată de către compania Avia Invest în instanța de judecată. Anterior Consiliul Concurenței a efectuat investigații similare și a decis să penalizeze Avia Invest pentru așa-numită poziție dominantă pe piață. Avia Invest a atacat decizia respectivă în judecată și a obținut câștig de cauză. Curtea Supremă de Justiție a dat câștig de cauză companiei Avia Invest și a anulat în Februarie 2018 decizia Consiliului”, se arată în nota informativă a Aeroportului Internațional Chișinău.

Ținem să menționăm că ieri, 20 iunie, Consiliul Concurenței a amendat compania „Avia Invest” SRL (operatorul Aeroportului Internațional Chișinău) cu 31,21 milioane de lei pentru că nu a executat la timp Decizia anterioară a Consiliului din 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente