Accident grav în Capitală, cu implicarea a patru automobile. Ambulanța, poliția și pompierii, la fața locului după ce un microbuz s-a inversat

175870592_1803004156536389_9003227750492245443_n

În accident au fost implicate o mașină de marcă Skoda, un Mercedes, o mașină de marcă Toyota și alta de marca Honda. În rezultatul impactului microbuzul de model Mercedes s-a inversat.

Imediat la fața locului au fost orientate două ambulanțe, pompierii și un echipaj al Serviciului accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Preliminar, în rezultatul accidentului rutier cu diverse traumatisme s-a ales o persoană, șoferița mașinii de marcă Honda în vârstă de 39 de ani.

Oamenii legii menționează că accidentul s-a produs în jurul orei 14.40, iar în accident au fost implicate 4 automobile: Skoda, Mercedes, Toyota și Honda.

În rezultatul impactului microbusul de model „Mercedes” s-a inversat.

„Imediat la fața locului au fost orientate toate serviciile specializate: 2 ambulanțe, pompierii și un echipaj al Serviciului accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chisinău.

Preliminar, în rezultatul accidentului rutier cu diverse traumatisme s-a ales o persoană, șoferița Hondei în vârstă de 39 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Stabilim circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar în dependență de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, șoferul care va fi găsit vinovat urmează să fie atras la raspundere conform legislației”, menționează oamenii legii.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente