(foto) O jurnalistă din Moldova a primit o diplomă de onoare semnată de Putin. Pentru ce merite a fost decorată

putin

Jurnalista Elena Lewicka-Pahomova a fost premiată cu o diplomă semnată de Putin. Totodată, aceasta a primit și o medalie comemorativă. Distincțiile i-au fost înmânate de ambasadorul Rusiei în Republica Moldova.

Conform unui comunicat emis de ambasada Rusiei în Moldova, medalia și diploma i-a fost oferită jurnalistei „pentru contribuirea dezinteresată la organizarea acțiunii de ajutor reciproc #МыВместе”.

De asemenea, în comunicat se mai arată că jurnalista, în luna martie a acestui an, a condus un grup de traducători voluntari, oferindu-le traducere în limba rusă a tuturor informațiilor relevante legate de situația epidemiologică din Moldova, precum și despre restricțiile de carantină din țară.

Despre diploma primită a scris și jurnalista pe pagina sa de Facebook. Aceasta a ținut să menționeze că nu a cerut premii și recunoștință, autoritățile ruse i-au observat singuri.

Jurnalista Elena Lewicka-Pahomova activează la momentul de față la postul de televiziune NTV, post care promovează intens PSRM și activitatea lui Igor Dodon, dar și imaginea bună a Rusiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente