A patra la număr. Ruxanda Glavan a anunțat că părăsește PRO MOLDOVA

glavan
Foto: tribuna.md

Patru deputați au anunțat astăzi că părăsesc grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan au scris în postările sale că își vor continua activitatea în calitate de deputați neafiliați.

„Pentru început, trebuie să mă opresc aici pentru a nu permite ca situația să ia o întorsătură și mai anapoda. Îmi suspend calitatea de membru de partid. Pentru a evita orice speculații, interpretări și teorii conspirative, precizez ca nu ader la niciun alt partid, nici măcar «neoficial», cum le place unora sa zică. Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon! Îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat în opoziție până la alegerile parlamentare anticipate, care consider că trebuie să aibă loc în primăvară. La alegerile prezidențiale avem încă o ocazie să o luăm de la capăt, să construim țara cu oameni buni și demni. Opinia mea rămâne neschimbată: Igor Dodon trebuie să plece în istorie”, menționează deputata pe pagina sa de Facebook.

Amintim că grupul parlamentar PRO MOLDOVA a fost creat pe 19 februarie, după ce din PDM au plecat șase deputați în frunte cu Sergiu Sîrbu și Andrian Candu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente