Fără cozi la ghișee! Persoanele fizice, clienții casnici, vor putea achita facturile la lumină online

bulb

Cel mai mare distribuitor de energie electrică din țară, Gas Natural Fenosa, anunță lansarea serviciul de achitare online prin intermediul cardurilor bancare.

Consumatorii vor putea alege această opțiune simplă și rapidă la achitarea facturilor pentru consumul de energie electrică și la efectuarea plăților la serviciile auxiliare. Pentru aceasta este suficient să selectați tipul plății pe site-ul pay.gasnaturalfenosa.md, să introduceţi codul NLC și să urmați pașii de realizare a achitării. La finalizarea tranzacției veți obține cecul electronic, drept confirmare a realizării plății.

Adițional achitării facturilor și serviciilor auxiliare, aplicația permite efectuarea plăților în avans, iar la emiterea următoarei facturi, banii încasați în avans sunt transferați automat pentru stingerea datoriei.

Serviciul „Plăți online” operează cu orice card bancar emis de băncile moldovenești sau din străinătate și este destinat în exclusivitate persoanelor fizice.

La efectuarea plăților nu se percep comisioane.

Această modalitate simplă e achitare vă scutește de necesitatea deplasării la bancă, la oficiu poștal sau oficiile comerciale ale companiei pentru realizarea plăților facturilor și/sau serviciilor auxiliare. Mai mult decât atât, serviciul „Plăți online” oferă posibilitatea efectuării plăților pentru consumul energiei electrice pentru părinţi, copii, rude sau alte persoane de care aveți grijă.

Alegând serviciul „Plăți online” beneficiați de avantajul operativității și comoditate la efectuarea transferului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente