Moldova merge cu două echipe la competiția internațională Diamond Challenge

d

În urma campaniei de strângeri de fonduri, cea de-a doua echipă a Moldovei ce concurează la categoria Social Venture a competiției Diamond Challenge a reușit să strângă banii necesari pentru ca toți membrii echipei să poate merge în SUA, la Delaware, ceea ce înseamnă că ambele echipe vor fi prezente fizic la finala internațională.

„Do it for bunica” a reușit să strângă în mai puțin de 20 de zile aproximativ 3.400 de dolari, bani ce le vor permite celor patru membri ai echipei să meargă în componență completă la Delaware.

Astfel, Moldova va fi reprezentată de două echipe la această competiție. Este vorba despre Healthy Spray la categoria Business Concept și Do it for bunica la categoria Social Venture.

Healthy Spray a realizat un produs unic, ce reprezintă o soluție cu extract de mentă sau lămâie destinată pentru curățirea tablei de scris. Citiți pe #diez mai multe detalii despre ideea proiectului.

Do it for Bunica este o platformă web destinată migranților din Moldova, unde pot găsi și plăti online tineri / adolescenți localnici pentru a ajuta părinții lor în etate cu treburile gospodărești.

***

Diamond Challenge este o competiție de business de origine americană, ce se află deja la a treia ediție în Republica Moldova. În edițiile anterioare, trei dintre echipele din R. Moldova au reușit să se clasifice în finalele internaționale, unde au reprezentat cu demnitate țara și au obținut premii bănești în sumă de peste 6.000 de dolari. Anul acesta competiția se va desfășura la 15 aprilie, la Delware, SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente