(video) Vino la concertul marca „Pot Music” cu Red IceCream și 1000facez

99
Foto:Photo Credit: colaj #diez.md

Fanii muzicii rock vor avea ocazia să asculte Red Ice Cream și 1000facez la un nou concert live marca „Pot Music”. Pe 27 februarie la ora 19.00 ești așteptat la T5 pentru a savura muzică live de calitate.

Al doilea concert din acest an organizat de „Pot Music” va aduce în scenă formațiile Red Ice Cream și 1000facez. Prețul unui bilet, pe care îl puteți procura la intrare, este de 50 de lei. De asemenea, organizatorii au pus câteva bilete și în concurs. Pe pagina de Facebook a evenimentului aflați cum puteți câștiga aceste bilete.

 

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

Reamintim că „Pot Music” este un proiect al formațiilor de muzică alternativă de orice gen (Rock, Rap, Electro, Blues, Indie și orice altă combinaţie a acestor stiluri).

Anul acesta proiectul organizează a doua ediție a concursului „Pot Music”. Pentru a te înregistra în concurs este suficient să ai un DEMO al trupei interpretând o piesă. Adică trupa trebuie să interpreteze live o piesă, de dorit una proprie și să o înregistreze. Conținutul este plasat pe Youtube, apoi link-ul este expediat organizatorilor. Link-ul se va expedia odată cu formularul online completat pe pagina POT. Trebuie să expediezi DEMO-ul propriei trupe până pe data de 29 februarie 2016. Mai multe informații găsești pe pagina oficială a concursului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente