Vino la Pirates on Shore și pregătește-te pentru cea mai autentică și nebună conferință din Europa

pirates

Cea mai nebună conferință de startup-uri din Europa, Pirate Summit, te pregătește minuțios la Chișinău ca să fii unul dintre cei 700 de participanți ai conferinței internaționale ce va avea loc în septembrie.

Astfel, pe 28 iunie curent va avea loc evenimentul Pirates on Shore în 50 de țări din Europa și Orientul Mijlociu. Pirates on Shore conectează scena locală de startup-uri cu investitori și mentori internaționali. Iată de ce, startup-ul fiecăruia are șansa de a fi expus în fața unor investitori și de a se califica pentru prezentarea startup-ului la Pirate Summit 2015, care va avea loc în Germania.

Agenda evenimentului din 28 iunie poate fi urmărită pe Facebook, însă tinerii care-și doresc să obțină succes în ceea ce fac la capitolul startup-uri, trebuie să se pregătească pentru competiția de prezentare a acestora, iar la partea de networking vor primi feedback, critici și sfaturi de la investitori cu renume. Cele mai interesante și proaspete idei au șansa să-i convingă pe investitori.

Participanții ce doresc să-și prezinte ideea de start-up completează formularul de participare. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe Facebook. Participarea la evenimentul din Chișinău este absolut gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente