AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru studenții care își doresc diversitate în viața de la facultate

articol-011
Foto:PC: AIESEC Chișinău

AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru toți studenții dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.

Dacă ești student și vrei să-ți îmbogățești bagajul de cunoștințe, să aplici lucrurile învățate la facultate, atunci trebuie să știi că începând cu data de 8 septembrie până pe 25 septembrie, AIESEC Chișinău desfășoară prima etapă a selecției membrilor noi.

Devenind membru AIESEC, ai șansa:
# Să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
# Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii,
# Să-ți îmbunătățești aptitudinile personale (leadership, public speaking, time management);
# Să acumulezi cunoștințe practice care te va face mai competitiv după absolvirea facultății (resurse umane, marketing, management, comunicare, vânzări, finanțe, managementul proiectelor)
# Să faci parte dintr-o rețea globală de tineri.

Pentru a deveni membru AIESEC trebuie să treci cele 3 etape :
1.Să completezi formularul de aplicare pe care îl găsești online. Formularul este primul pas al procesului de selecție pentru viitorii membri AIESEC Chișinău. Completând aplicarea ajuți echipa de recrutare să te cunoască și să afle motivația ta de a fi parte a echipei AIESEC.
2. Interviul. Vei fi invitat la un interviu, în cadrul căruia vei avea ocazia să-ți demonstrezi abilitățile și competențele tale.
3. Workshopul

În urma interviului vei fi apelat pentru a trece la următoarea etapă. Aici, împreună cu ceilalți candidați, vei fi repartizat într-o echipă, alături de care vei găsi soluții la o situație problematică propusă.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 125 țări ale lumii și numără peste 86.000 de membri. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente