Află cine sunt câștigătoarele quiz-ului privind contracararea discriminării și a crimelor în bază de prejudecată, discurs de ură și instigare la ură

cover

Asociația Presei Independente (API) și portalul diez.md au desemnat azi, 6 septembrie, câștigătoarele quiz-ului privind contracararea discriminării și a crimelor în bază de prejudecată, discurs de ură și instigare la ură. În total, au fost premiate cinci persoane care au acumulat cel puțin 10 puncte.

După tragerea la sorți, care s-a desfășurat LIVE pe platforma Random.com, au fost stabilite cinci învingătoare:

Luminița Cucu

Irina Cocu

Dorina Cioca

Nicoleta Spînu

Mihaela Platonov

Premiile constau din materiale promoționale oferite de API. Pentru a ridica premiile vă rog să contactați API (persoană de contact – Ion Mazur 068 983 983.

Concursul s-a desfășurat în perioada 6-31 august 2024.

Regulile de participare la tragerea la sorți a fost ca fiecare participant(ă) să răspundă la întrebări, apoi să adauge captura cu rezultatul înregistrat la secțiunea „comentarii” a știrii publicate pe Facebook.

Important. Câștigătoarele selectate care nu vor răspunde la mesajele organizatorilor în decurs de trei zile de la anunțarea rezultatelor vor fi descalificate, iar în locul lor vor fi aleși la discreția API alți câștigători.


Acest quiz a fost realizat de Asociația Presei Independente (API) în cadrul Campaniei „Uniți împotriva crimelor motivate de prejudecată”, implementată de API în parteneriat cu un grup de ONG-uri din domeniile drepturilor omului și justiție, cu suportul Millennium Partners.

#UnițiÎmpotrivaCrimelorDeUră #MillenniumPartners

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente