(quiz) Verifică-ți cunoștințele în domeniul drepturilor omului. Răspunde corect și câștigă premii

SF_campanie-ura-01

În cadrul Campaniei „Uniți împotriva crimelor de ură”, Asociația Presei Independente (API) și portalul de știri Diez.md lansează un nou test online privind contracararea discriminării și a crimelor în bază de prejudecată, discurs de ură și instigare la ură. La concursul care se va desfășoară în perioada 6-31 august 2024 pot participa tineri de 16-35 de ani din țară și din diasporă.

Quiz-ul conține 15 întrebări cu grad diferit de complexitate de la ușor la dificil. Fiecare participant va răspunde la întrebări, apoi va adăuga captura cu rezultatul înregistrat la secțiunea „comentarii” a știrii publicate pe Facebook. Câștigătorii care nu vor răspunde la mesajele organizatorilor în decurs de trei zile de la anunțarea rezultatelor vor fi descalificați, iar în locul lor vor fi aleși la discreția API alți câștigători. 

Câștigătorii concursului vor fi selectați prin tragerea la sorți care va fi realizată cu ajutorul generatorului online de rezultate RANDOM. La tragerea la sorți vor participa doar concurenții care au acumulat mai mult de 10 puncte.

În total, organizatorii planifică să premieze cinci câștigători extrași prin intermediul site-ului RANDOM.org. Premiile vor consta din materiale promoționale oferite de API.

Succes tuturor!

#UnițiÎmpotrivaCrimelorDeUră

#MillenniumPartners

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente