(video) Podcast despre antreprenoriatul social alături de Nonna Mihalcean

cover

Campania de informare „Susține Antreprenoriatul Social. Dezvoltă-ți comunitatea!” te invită la o incursiune în lumea antreprenoriatului social, alături de invitata specială Nonna Mihalcean, fondatoarea AO ANIMA.

Prin intermediul acestui podcast, vei descoperi:
# ce este antreprenoriatul social și cum poți contribui la dezvoltarea comunității tale prin inițiative antreprenoriale cu impact pozitiv;
# povestea inspiratoare a Nonnei Mihalcean și a AO ANIMA, o organizație non-profit care activează cu succes în domeniul antreprenoriatului social;
# sfaturi practice și exemple concrete de proiecte de antreprenoriat social de succes din Moldova;
# informații utile despre resursele disponibile pentru a demara și dezvolta o afacere socială.

Podcastul  este realizat în cadrul campaniei de informare cu genericul „Susține Antreprenoriatul social. Dezvoltă-ți comunitatea!” care se desfășoară în cadrul proiectului ”Valorificarea potențialului OSC-urilor de a promova și dezvolta antreprenoriatul social în Moldova” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Centrul Contact și Keystone Moldova.

Acest material a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente