Pe parcursul lunii august va fi suspendată circulația rutieră pe mai multe străzi din Chișinău

Drum-reparatii-diez-920×481-1-1

Pe parcursul lunii august va fi sistată circulația rutieră pe mai multe străzi din capitală. Primăria municipiului Chișinău informează că unele rute de troleibuz și microbuz își vor modifica itinerarul.

# În perioada 7-25 august va fi suspendat parțial traficul rutier pe bulevardul Moscova, în scopul executării lucrărilor de amenajare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal.
# În perioada 7-26 august va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Ștefan Neaga, tronsonul cuprins între străzile Ion Creangă și Ion Neculce. Transportul public nu va circula din cauza executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic pe strada Ștefan Neaga.
# În perioada 9-10 august, în intervalul orar 20.00-6.0, și 11-12 august, în intervalul orar 20.00-6.0 va fi suspendat total traficul rutier pe strada Vasile Lupu, tronsonul cuprins între străzile Vasile Lupu, numărul 61 și numărul 28 A. În perioadele menționate vor avea loc lucrări de pozare a rețelei de gazoduct în scopul asigurării cu gaze naturale a complexului locativ din strada Vasile Lupu, numărul 28.

Circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
# ruta de troleibuz numărul 4 va circula de pe strada Vasile Lupu – strada Vissarion Belinski – strada Ion Creangă – cu întoarcere la Piața Unirii Principatelor – strada Ion Creangă – strada Vissarion Belinski – strada Vasile Lupu – în continuare pe traseul stabilit;
# ruta de troleibuz numărul 33 va circula de pe strada Constituției – strada Ion Creangă – strada Vissarion Belinski – strada Vasile Lupu – în continuare pe traseul stabilit;
# ruta de microbuz numărul 174:
tur: de pe strada Nicolae Codreanu – strada Vasile Lupu – strada Constituției – în continuare pe traseul stabilit;
retur: de pe strada Constituției – strada Vasile Lupu – strada Nicolae Codreanu – stația terminus.

Municipalitatea îndeamnă conducătorii auto să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la regulamentul circulației rutiere.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente