(video) Descoperă lumea antreprenoriatului social în noul podcast, cu invitata Maria Pasat de la AO Vibe Academy

Antreprenoriat

Te invităm să asculți un nou podcast în cadrul campaniei de informare „Susține Antreprenoriatul social. Dezvoltă-ți comunitatea!”. Invitata podcastului, Maria Pasat de la AO Vibe Academy, va ghida ascultătorii într-o călătorie prin lumea antreprenoriatului social, explorând povești inspiraționale, modele de succes și impactul semnificativ al acestui sector.

Podcastul se adresează tuturor celor interesați de antreprenoriatul social, fie că sunt antreprenori în devenire, investitori, studenți, profesori sau pur și simplu persoane care doresc să contribuie la o societate mai prosperă și mai echitabilă.

Podcastul este realizat în cadrul campaniei de informare cu genericul „Susține Antreprenoriatul social. Dezvoltă-ți comunitatea!” care se desfășoară în cadrul proiectului „Valorificarea potențialului OSC-urilor de a promova și dezvolta antreprenoriatul social în Moldova” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Centrul Contact și Keystone Moldova.

Acest material a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente