Satoshi și Mark Stam te așteaptă la Ziua Internațională a Tineretului 2024 de la Cahul

tineri1
Foto:Centrul Municipal de Tineret

În data de 12 august 2024, de la ora 14.00 până la 0.0, la Centrul Municipiului Cahul se va desfășura Ziua Internațională a Tineretului 2024. Evenimentul are drept scop promovarea, susținerea, dezvoltarea sectorului de tineret și implicarea tinerilor în comunități.

Ziua Internațională a Tineretului la Cahul, parte a programului „Cahul – Capitala Tineretului 2024”, va reuni tineri și instituții din toate colțurile Republicii Moldova pentru a explora oportunități de dezvoltare și a stabili parteneriate durabile.

Prin aceste activități, organizatorii evenimentului își propun să inspire și să motiveze tinerii să devină agenți ai schimbării în comunitățile lor și să contribuie la construirea unui viitor mai bun.

Evenimentul va include invitați speciali, precum Satoshi, Mark Stam și DJ Mironcik, și o varietate de activități speciale: masterclass-uri cu cercetași, zone de jocuri interactive și sporturi de echipă, târg de produse autohtone hand made, Water Fest, zone de networking și spații dedicate organizațiilor de tineret din întreaga țară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente