(video) Keystone Moldova lansează seria de podcasturi despre antreprenoriat social

Cover

Keystone Moldova continuă campania de informare „Susține Antreprenoriatul Social. Dezvoltă-ți Comunitatea!” cu un șir de episoade de podcast, avându-l ca invitat special pe Dumitru Stoica de la Asociația Obștească Centrul de Resurse pentru Incluziunea și Susținerea Dezvoltării Durabile (CRISDD). Acest episod a fost înregistrat la Cafenea CONNECT și aduce în prim-plan importanța și beneficiile antreprenoriatului social în Republica Moldova.

În cadrul acestui episod, Dumitru Stoica împărtășește experiențele și perspectivele sale asupra antreprenoriatului social, discutând despre inițiativele AO CRISDD și impactul lor asupra comunității. Ascultătorii vor afla cum antreprenoriatul social contribuie la dezvoltarea durabilă și la îmbunătățirea calității vieții în comunitățile locale.

Podcastul este realizat în cadrul campaniei de informare cu genericul „Susține Antreprenoriatul social. Dezvoltă-ți comunitatea!” care se desfășoară în cadrul proiectului „Valorificarea potențialului OSC-urilor de a promova și dezvolta antreprenoriatul social în Moldova” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Centrul Contact și Keystone Moldova.

Acest material a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente