(video) Investește în produse ECO și obține oferte avantajoase de creditare. ProCredit Bank a deschis primul său Centru Ipotecar la Chișinău

Procredit Bank

Pe 1 august, ProCredit Bank și-a deschis larg ușile noului Centru Ipotecar creat special pentru a răspunde nevoilor tale bancare cu soluții personalizate. Indiferent dacă te gândești să achiziționezi un imobil, să-ți instalezi panouri fotovoltaice sau să îți cumperi un automobil eco, echipa ProCredit Bank este gata să-ți ofere soluții la rate preferențiale.

Deschiderea noii filiale în centrul Chișinăului reflectă angajamentul băncii de a oferi servicii bancare centrate pe client. Un principiu-cheie al ProCredit Bank este sustenabilitatea, adică oferirea creditelor ECO pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, care să reducă costurile curente. Aici vorbim despre instalarea panourilor solare și achiziția de automobile electrice sau hibride. Astfel ProCredit Bank împreună cu clienții săi, își dorește să contribuie la creșterea eficienței energetice și la reducerea emisiilor de carbon, promovând responsabilitatea ecologică.

În plus, vizitatorii Centrului de Creditare pot efectua non-stop tranzacții la bancomatele contactless în Zona 24/7, unde clienții business vor putea folosi safeul DropBox – un serviciu unic în Moldova, care facilitează depunerea rapidă și sigură a numerarului.

Te invităm să vezi cum a avut loc evenimentul de lansare a Centrului Ipotecar al ProCredit Bank.

Centru Ipotecar al ProCredit Bank se află strada Vlaicu Pârcălab 63, SkyTower.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente