Pavel Zingan, jurnalist: „Consider că integrarea europeană este benefică din punct de vedere economic pentru Moldova”

DSC0885511

Pavel Zingan este jurnalist economic. Acesta a fost implicat în domeniul afacerilor de mai mult de 30 de ani și consideră că venitul oricărei țări se formează din produsele create de antreprenori și oamenii cărora li se oferă locuri de muncă. 

„În ultimii ani, alături de o mică echipă, am scris peste 2 000 de interviuri – în special cu oameni de afaceri și sper să continui această muncă și pe viitor. Îmi place această activitate și cred că este de folos pentru afacerile din Moldova”, povestește Pavel Zingan.

Jurnalistul și-ar dori ca în viitor să se acorde cât mai mult sprijin afacerilor din Moldova, deoarece acestea reprezintă fundamentul unei țări.

„În ceea ce privește integrarea europeană, consider că aceasta este benefică din punct de vedere economic pentru Moldova, deoarece înseamnă investiții mari în infrastructură, un lucru atât de necesar pentru țara noastră și care fără ajutor extern nu va putea fi realizat. Astfel, integrarea europeană înseamnă drumuri, spitale și ceea ce ne lipsește astăzi”, a mărturisit jurnalistul.

Pentru Pavel Zingan, integrarea în Uniunea Europeană este un pas către modernizarea și prosperitatea Moldovei, contribuind la crearea unui mediu de afaceri competitiv și a unei societăți mai bine ancorate în valorile democratice.

Reportajul video a jurnalistului poate fi vizionat mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente