Maib susține prima Competiție Națională de Pitching a Start-upurilor. Câștigătorul va participa la Startul World Cup din Silicon Valley

Banere-startUpMoldova-presa-1280×720

Maib susține prima Competiție Națională de Pitching a Startup-urilor. Câștigătorul va avea oportunitatea de a participa la Startul World Cup din Silicon Valley Startup Moldova, în parteneriat cu maib, anunță lansarea primei Competiții Naționale Startup Pitching, organizată pe 1 august, la maib park, care își propune să propulseze dezvoltarea ecosistemului de start-upuri din Moldova.

Competiția este dedicată start-upurilor, entuziaștilor din domeniul IT, mediului de business și publicului larg, oferindu-le oportunitatea unică de networking cu investitorii și mediul privat, posibilitatea să descopere start-upurile din Moldova și să învețe despre afacerile lor inovatoare. Mai mult, start-upul câștigător va beneficia de premiul mare în valoare de 3 000 de dolari, ulterior reprezentând selecția regională pentru prestigiosul Start-up World Cup din Silicon Valley, SUA.

„Suntem încântați să susținem acest eveniment important și să contribuim la dezvoltarea ecosistemului de start-upuri din Moldova. Competiția oferă o platformă unică pentru start-upurile locale de a-și prezenta ideile inovatoare și de a concura pentru un premiu impresionant de 1 000 000 de dolari la Startup World Cup din Silicon Valley.

Maib susține mediul de afaceri și ideile inovatoare și oferim suport concret pentru ca aceste idei să devină realitate, despre asta vorbește cota de piață deținută 38.13 % din creditele întregului sistem bancar în prima jumătate a anului 2024. Participarea la acest eveniment demonstrează angajamentul nostru de a contribui la dezvoltarea economică și tehnologică a Moldovei”, Andrii Glevatskyi, vicepreședinte maib.


Trei motive să participi la Startup World Cup Moldova

#1. Prezentări de excepție și poveștile din spatele celor mai curajoase idei de afaceri: inspiră-te din prezentările inovatoare ale celor mai promițătoare start-upuri din Moldova. Acestea vor împărtăși nu doar ideile lor, ci și provocările și succesele întâlnite pe drumul antreprenorial.

#2. Networking cu antreprenori pasionați și experți din diverse industrii: profită de oportunitatea de a interacționa cu antreprenori talentați și experți din diferite domenii și descoperă perspective valoroase și potențiale colaborări.

#3. Acces la investitori din Moldova și din regiune: Obține acces direct la investitori și potențiali parteneri de afaceri din țară și din întreaga regiune, facilitând astfel dezvoltarea și creșterea afacerii.

Achiziționează biletele, accesând linkul anexat aici.

Vino să susții viitorii „unicorni” în lumea afacerilor și să simțiți energia comunității de start-upuri în cadrul celui mai important eveniment de start-up pitching din Moldova. Tu conduci. maib

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente