Ți-ai făcut agenda pentru această săptămână? Cinci activități pe care să le faci dacă ești elev(ă)

tineri evenimente_11zon
Foto:Unsplash/Helena Lopes

S-ar putea ca în această perioadă să te plictisești. De aceea, dacă te întrebi cum să îți petreci timpul liber, suntem aici să te ajutăm. Am pregătit o listă cu evenimente interesante la care poți participa alături de prietenii tăi în această săptămână. Atelier de învățare a tehnicilor de efecte vizuale, expoziție și jocuri de masă – descoperă câteva activități care vor transforma vacanța ta de vară într-o aventură.

Atelierul „Hollywood VFX: aspecte tehnice” (9 iulie)

Dacă te interesează domeniul producției de film, jocuri video, publicitate sau alte media și ești curios/curioasă să descoperi aspectele tehnice ale efectelor vizuale, pe 9 iulie ai ocazia să participi la un atelier specializat cu expertul VFX, Jay Worth, câștigător al Premiilor Emmy, dar și profesoara de creativitate Liberty Worth. Acesta se va desfășura la Mediacor începând cu ora 15.00.

Atelierul va include studii de caz, tehnologii vizuale, exerciții de creativitate, dar și alte aspecte tehnice privind VFX.

Sursă: Fcaebook/Mediacor

Atelier de creare a unui poster de desen animat (9 iulie)

Marți, 9 iulie, va avea loc un atelier de creație la care vei avea posibilitatea să înveți să realizezi un poster în baza desenului animat „Garfield”. Vei învăța să lucrezi în programul Adobe Photoshop și vei afla câteva tehnici simple care te vor ajuta să creezi un poster de la zero timp de o oră.

Atelierul este gratuit și va avea loc pe strada Alba Iulia, nr. 190/1, etajul 3. Pentru a participa, trebuie să să te înregistrezi, completând acest link.

Sursă: Facebook/STEP It Academy Moldova

Vernisajul expoziției Cyber Island (10 iulie)

În data de 10 iulie, de la ora 17.00 la Muzeul Național de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziției Cyber Island, semnată de Adrian Grecu.

Expoziția Cyber Island include mai multe lucrări digitale, cu modelaj 3D, care implică Realitatea Augmentată, Realitate Virtuală și Inteligență Artificială. Expoziția va fi deschisă până în data de 8 septembrie.

Sursă: Facebook/Muzeul Național de Artă al Moldovei

Jocuri de masă (11 iulie)

Joi, 11 iulie, va fi zi de jocuri de masă la America House Chisinau (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, nr. 27). Poți veni între orele 16.00 și 19.00, singur(ă) sau cu prietenii, să joci MonopolyScrabbleTicket to Ride, Rummy și nu doar.

Pentru a anunța organizatorii că vei veni, trebuie să completezi acest formular.

Sursă: Facebook/America House Chisinau

Seri de Cronograf (13 iunie)

Și în această vară se desfășoară „Seri de Cronograf”. În fiecare sâmbătă în Amfiteatrul Parcului Public „Alunelul” sunt proiectate filme autohtone, dar și internaționale.

Filmele încep la ora 21.00, iar intrarea este gratuită. Programul proiecțiilor poate fi urmărit aici.

Sursă: Facebook/Cronograf

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente