Hai la film! Vineri, #CineMai vă așteaptă la una dintre cele mai controversate producții ale anului 2023

how-to-have-sex-2023-film

În ultima zi de vineri a lunii mai, proiecțiile de film european #CineMai vă așteaptă la unul dintre cele mai controversate filme ale anului 2023 – „Cum să faci sex“, în regia lui Molly Manning Walker. Filmul a câștigat premiul principal în secțiunea Un Certain Regard de la Festivalul de film de la Cannes și va fi difuzat pe 31 mai la Cineplex Loteanu.

Filmul „Cum să faci sex” abordează subiectele de prietenie, adolescență, explorarea sexualității și primele experiențe de maturitate. Acesta a fost numit de mai mulți critici de film cel mai reușit debut al anului 2023.

Filmele sunt proiectate în limba originală, cu subtitrări în română, la Cineplex Loteanu (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 103). Biletele pentru film pot fi achiziționate de pe www.cineplex.md sau de la casele Cineplex Loteanu. Costul biletelor este de 70 de lei.

Odată cu ultima proiecție, #CineMai prezintă al cincilea episod de discuții despre filmele arătate în cinematograf cu reprezentanții industriilor creative din Moldova. Cofondatoarea Covor Bar, Diana Lin, vorbește despre conceptul speakeasy, cocktailurile și petrecerile preferate, și analizează filmul „Cum să faci sex“ prin prisma experiențelor sale, dar și a culturii petrecerilor de vară.

Pe parcursul lunii mai, #CineMai a mai arătat patru filme de artă – „Portretul unei femei în flăcări”, „Războiul rece”, „Cumpărător personal” și „Cea mai rea fată din lume” –, toate premiate la Cannes și unele dintre ele nominalizate la Oscar.

Trei dintre patru proiecții organizate până acum au fost sold-out. Proiectul este organizat de Legur Films și e susținut financiar de Centrul Național al Cinematografiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente