Ai un start-up? Înscrie-te la webinarul Q&A și află dacă acceleratorul de tracțiune UpNext este pentru tine

cover upnext
Foto: Founder Talk cu Sergiu Matei, Fondator Index.dev

Pe 27 mai, ora 17.00 conectează-te online la sesiunea de Q&A: este UpNext pentru mine?” și află direct de la CEO-ul Mozaic Dmitri Namașco detaliile acceleratorului și răspunsurile la toate întrebările tale.

Ce este UpNext by Dreamups?

Un program de accelerare și incubare desfășurat pe parcursul a șase luni, destinat start-upurilor aflate la etapa MVP și primele vânzări. Acesta oferă suport în stabilirea proceselor operaționale, obținerea tracțiunii, dezvoltarea strategiei de scalare globală și pregătirea pentru investiții. 

Fiecare ediție a programului UpNext oferă pentru cinci start-upuri finanțare de 25 000 de euro, mentorat, șase luni de incubație cu spațiu gratuit și acces la o comunitate de start-upuri, iar echipele pot primi investiții suplimentare de până la 100 000 de euro din partea comunității de angel investitori Mozaic.

Cine poate participa?

Ai un start-up și stai la dubii dacă să aplici sau nu: vei afla criteriile de eligibilitate pentru programul UpNext și vei înțelege mai bine cum te poți pregăti pentru a te evidenția în fața investitorilor în etapa de selecție.

Ai aplicat deja, dar ești curios/curioasă: află despre ce te așteaptă după aplicare și primește sfaturi despre cum să te pregătești pentru a te evidenția în fața investitorilor în etapa de selecție.

Vrei să recomanzi programul unui start-up: vei afla detaliile necesare pentru a povesti cu încredere despre UpNext, inclusiv cum funcționează, beneficiile și detaliile tehnice.

La webinar vei primi răspunsuri la întrebările pe care le ai și vor fi abordate și următoarele aspecte:
# start-upul meu este potrivit pentru acest program? Vei primi clarificări cu privire la cerințele de eligibilitate pentru UpNext, astfel încât să poți înțelege dacă start-upul tău corespunde cerințelor programului, apoi poți lua o decizie;
# cum vor fi selectate start-upurile? Află detalii despre procesul de selecție al start-upurilor pentru programul UpNext și cine va efectua selecția, inclusiv criteriile de evaluare și aspectele importante pentru investitori;
# cât timp este necesar să investim în program? Înțelege cât timp este necesar să investești în programul UpNext pentru a-ți planifica corespunzător timpul;
# ce urmează pentru start-upul meu după finalizarea UpNext? Află ce te așteaptă după UpNext și cum te poți pregăti pentru următorul pas în dezvoltarea start-upului tău, descoperind exemplele alumnilor UpNext.

Conectează-te luni, 27 mai, ora 17.00, online pe Zoom cu echipa organizatorică și gazda Dmitri Namașco. 

Înscrie-te aici pentru a primi link-ul de conectare aici.

Susține start-upul prietenilor tăi, recomandă și câștigă

Dacă ești un susținător al inovației și al start-upurilor tech, organizatorii te îndeamnă să te implici în promovarea programului UpNext. Recomandă un start-up care ar putea beneficia de sprijinul mentorilor și investitorilor pe parcursul celor șase luni de accelerare. 

În cazul în care start-upul recomandat este acceptat în această ediție, în semn de apreciere pentru sfatul tău, vei primi o recompensă în valoare de 200 de dolari. Această oportunitate îți oferă posibilitatea de a contribui la succesul prietenilor tăi și de a te implica în creșterea ecosistemului și a inovațiilor.

Programul UpNext este organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, cu sprijinul Proiectului Tehnologiilor Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, finanțat de Western NIS Enterprise Fund, care susține inițiative pentru promovarea reformelor în Ucraina și proiecte de transformare, și susținut de comunitatea de investitori Mozaic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente