Festivalul „Mai Dulce” revine! Lista activităților care vor fi organizate

dulciuri
Foto: Mai Dulce

În data de 26 mai în Parcul „Alunelul” din Chişinău va avea loc Festivalul „Mai Dulce”. La târgul de deserturi din acest an veți găsi prăjituri, torturi, înghețată și prima roadă de căpșuni și de cireșe din acest sezon. De asemenea, peste 50 de meșteșugari, producători și creatori locali vor veni să-și vândă lucrările la târgul de artizanat.

Pe lângă cele două târguri, vor avea loc și alte activități. 12 patiseri vor concura pentru tradiționalul trofeu „Cireașa de pe Tort”, la trei categorii:
# cel mai bun desert tradițional;
# cel mai bun desert internațional;
# cel mai bun desert vegan.

În plus, toți doritorii se vor putea înregistra la concursul de mâncat căpșuni la viteză. Câștigătorul va fi premiat cu recompense dulci. Va avea loc și defilarea de haine a brandului – Lia Fia „Vacanța mea mai dulce!”

La Târgul copiilor cuminți, cei mici își vor scoate în vânzare cărțile, jucăriile și hainele. Copiii sunt invitați să facă ordine în dulap, să adune lucrurile de care nu mai au nevoie și să le scoatăla vânzare. Cu banii adunați își vor putea cumpăra alte lucruri de la târg. De asemenea, va avea loc și concursul de oratorie pentru copii „Graiul meu mai dulce”. 10 copii din toată țara, cu vârste între opt și 14 ani vor concura pentru cel mai bun discurs despre valorile europene. Concursul va începe la ora 13.00.

Orarul activităților pot fi vizualizat mai jos.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente