Dezvoltă-ți aptitudinile personale și profesionale. Platforma educațională Coursera oferă acces gratuit locuitorilor din Moldova

învățat calculator studiu
Foto: blog.coursera.org

Locuitorii din Republica Moldova și persoanele refugiate din Ucraina au acces gratuit la platforma educațională Coursera. Astfel, vei avea posibilitatea să îți dezvolți abilitățile și să crești personal și profesional. Pentru a beneficia de acces, trebuie să completezi acest formular.

Coursera este o platformă globală care oferă cursuri online cu plată, dar și gratuite, într-o varietate de domenii, de la afaceri și marketing, până la politică și informatică. Este o oportunitate de a-ți îmbogăți cunoștințele și de a-ți dezvolta aptitudinile, indiferent de locul în care te afli. A fost fondată în 2012, de doi profesorii de informatică de la Universitatea Stanford – Andrew Eun și Daphne Koller.

Potrivit Coursera, actualmente, 124 de milioane de persoane sunt înregistrate pe platformă. Platforma oferă peste 7 000 de programe pe diverse teme. Cele mai multe dintre ele sunt în limba engleză, dar 37 de cursuri au subtitrare în limba rusă.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente