Chiar dacă afară este destul de friguț, ziua de mâine se anunță a fi „fierbinte”! La ce evenimente mergem în data de 14 noiembrie

pexels-mikky-k-625644
Foto: mikky k

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru data de 14 noiembrie, echipa #diez îți vine în ajutor. Marți, la Chișinău, va cânta Irina Rimes, iar la Cineplex va fi prezentat filmul autohton „…OGMA”.

Tinerii pentru participare

America House Chisinau invită tinerii de 15-18 ani la programul de dezvoltare non-formală 𝗧𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲!

Programul va ajuta participanții să își transforme ideile în acțiuni concrete pentru o societate mai justă și mai transparentă. Acest curs format din cinci sesiuni va explora două teme esențiale: democrația și prevenirea corupției.

Așadar, pregătiți-vă să vă lărgiți orizonturile de cunoștințe, dezvoltați abilitățile și să faceți schimbări pozitive în comunitatea voastră. Fiecare sesiune va fi o combinație dinamică de prezentări teoretice, discuții pasionate și activități practice. Vom desfășura jocuri interactive, dezbateri, simulări și sesiuni de grup pentru a vă încuraja să vă implicați în mod activ și creativ.

Ultima sesiune va fi dedicată prezentării inițiativelor voastre, într-un mediu de susținere și încurajare reciprocă. Pentru a putea participa, vă îndemnăm să completați formularul de înregistrare: https://forms.gle/vzfRikYPD7FZP1mc8

Tinerii pentru participare

Irina Rimes

Pe data de 14 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc concertul Irinei Rimes.

După un triumf la Chișinău, una dintre cele mai iubite artiste născute în Moldova, Irina Rimes, se întoarce cu spectacol solo. Ea urmează să pășească pe scena de la Palatul Național „Nicolae Sulac” cu piesele care au marcat parcursul ei de-a lungul timpului. „Octombrie roșu” , „Piesa noastră”, „Iubirea noastră mută”, „Cosmos”, sau „Acasă” sunt doar câteva din hit-urile din cadrul evenimentului candid în care artista ne invită în lumea sa.

<a href=

Madame Bovary

„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert.

Prețul biletelor: 300 de lei.

Biletele pot fi comandate de pe iTicket sau pot fi rezervate la numărul: 0691 32 746.

<a href=

OGMA

Mâine, la ora 11.40, puteți viziona filmul autohton …OGMA. Biletele le găsiți pe ITicket.

BACH IN JAZZ

În cadrul Festivalului Internațional „Johann Sebastian Bach”, ediția XII, pianistul Baptiste Trotignon din Franța va prezenta improvizații jazz pe muzica lui Bach.
 
Biletele la eveniment valorează între 100 și 250 de lei.

Accesul copiilor sub 7 ani în sala de concert este interzis. Intrarea în sală după al treilea sunet este interzisă.

<a href="https://www.facebook.com/events/831586345424836/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22discovery_local_tab%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D">BACH IN JAZZ</a>
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente