Valera, protagonistul celebru din spotul lui Viorel Mardare, vrea să devină primar de Grătiești

Ion Coseru
Foto: captură video

Ion Coșeru, actor de teatru și film care l-a interpretat pe personajul Valera din spotul lui Viorel Mardare în anul 2010, pentru a îndemna oamenii să iasă la vot, candidează la funcția de primar în comuna Grătiești.

Eu, Ion Coșeru, actor de teatru și film, profesor și fost director a Școlii de Arte din comuna Grătiești, am decis să îmi înaintez candidatura la funcția de primar al comunei Grătiești din partea Partidului Schimbării. Este o decizie asumată, gândită și responsabilă. Chiar dacă toți candidații sunt în febra promisiunilor electorale, necesitățile oamenilor rămân nerealizate, neauzite și nesusținute. Grătiești și Hulboaca au nevoie de o schimbare ca de aer. Stimați locuitori ai acestor două localități, dacă vă doriți o schimbare cu adevărat, alegeți o schimbare de atitudine față de dumneavoastră, alegeți pe cei care o să vă audă și o să vă respecte individualitatea. Schimbarea se face prin Implicare!

Ion Coșeru

De asemenea, Ion Coșeru candidează și pe lista de candidați la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău, având numărul patru în lista înaintată de Partidul Politic „Partidul Schimbării”.

Deoarece Parlamentul ales la 29 iulie 2009 a fost dizolvat, pe motiv că nu a reușit alegerea Președintelui Republicii Moldova, la 28 noiembrie 2010 în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate, în cadrul cărora a fost aleasă noua componență a Parlamentului.

Pentru a îndemna oamenii să iasă la vot, regizorul și scenaristul Viorel Mardare a publicat în noiembrie 2010 spotul „Valera votează”, unde Ion Coșeru juca personajul lui Valera.

Ion Coșeru este un cunoscut actor de film și teatru, cu o experiență de peste 19 ani. A deținut postul de director de Școală de arte din Grătiești și profesor la diverse școli de arte din Chișinău. A activat ca actor în teatre, precum Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” și Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Ion este, de asemenea, lector la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Moldova.

Dacă vă mai aduceți aminte, la alegerile locale din 2019 au candidat două legende ale internetului moldovenesc – Cimișlia Dansează și Ialoveni SWAG. În cazul în care vreți puțină nostalgie, citiți acest articol.


În acest articol am adunat toate persoanele care candidează pentru fotoliul de primar al Capitalei, cine sunt și CV-urile acestora.

Aici puteți să vedeți lista candidaților care concurează pentru primăria din Bălți.

Taguri: #Locale 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente