Cinci evenimente care vor oferi dinamism rutinei cotidiene! Unde ne petrecem timpul liber duminică, 29 octombrie

evenimente
Foto: #diez

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea participa în acest sfârșit de săptămână. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un spectacol, mergi la un dialog literar sau vizitezi o expoziție. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți merge duminică, 29 octombrie.

#1. Spectacolul „Livada”

„Livada” este un spectacol despre decăderea morală și sfârșitul unei epoci, despre viață și moarte, despre învinși și învingători și despre nostalgia după trecut.

Evenimentul se va desfășura mâine, 29 octombrie, la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 70 și 200 de lei.

Sursă: Facebook/FESTIS Teatrul Național Satiricus

#2. Dialog literar

Biblioteca de arte „Tudor Arghezi” organizează o nouă ședință a Clubului de lectură „Tainele cărții”, cu genericul „Tentativă de dialog existențial în baza cărților”. În cadrul evenimentului, veți urmări aspectul filosofic al literaturii scrisă de Mircea Eliade și legătura cu religia în scrierile literare ale lui Valerian Ciobanu.

Evenimentul se va desfășura mâine, 29 octombrie, cu începere de la ora 14.00. Dialogul are loc la Biblioteca de arte „Tudor Arghezi”, situată pe strada Grădinilor 21 din capitală.

Sursă: Facebook/Biblioteca de arte „Tudor Arghezi”

#3. Expoziția „100 CELE MAI BUNE AFIŞE 22”

Concursul pentru cele mai bune 100 de afișe reprezintă cea mai importantă competiție în domeniul designului de afiș din spațiul germanofon. Cele mai bune 100 de afișe sunt selectate în cele din urmă și prezentate în cadrul unei expoziții anuale. Selecția oferă o perspectivă asupra culturii actuale și arată diferitele abordări și stiluri ale artiștilor și designerilor. De la mesaje politice la evenimente culturale și până la reprezentări de produse, afișele acoperă o gamă largă de subiecte.

Expoziția poate fi vizitată până pe 26 noiembrie, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, situat pe strada 31 August 1989 121 A din Chișinău.

Sursă: fest.md

#4. Concertul trupei 5’nizza

5’nizza este un grup acustic ucrainean de reggae, hip-hop, funk, format din artiștii Serhi Babkin și Andri Zaporojeț. Intonația sinceră, versurile ușoare și energia incredibilă pe care o creează cu melodiile lor au cucerit ascultători din întreaga lume.

Evenimentul se va desfășura mâine, 29 octombrie, începând cu ora 20.00. Concertul va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, situat pe strada Ghioceilor 1 din Chișinău. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 500 de lei.

Sursă: fest.md

#5. Spectacolul „Arta Conviețuirii”

Subiectul central al piesei de teatru este frustrarea din viața de cuplu. Spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii.

Evenimentul se va desfășura mâine, 29 octombrie, la Teatrul Național „Eugène Ionesco” din capitală. Piesa de teatru începe la ora 17.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 150 și 300 de lei.

Sursă: Facebook/Teatrul Național „Eugène Ionesco”

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente