Spectacole, expoziții cu mașini de epocă și cluburi de carte! Lista evenimentelor la care poți participa sâmbătă, 23 septembrie

evenimente
Foto: #diez

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un film, participi la un club de carte sau mergi la un spectacol. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa sâmbătă, 23 septembrie.

#1. Club de carte Diez și Librăriile Cartier

Noua ședință a clubului de carte #diez și Librăriile Cartier va avea loc în data de 23 septembrie, începând cu ora 13.00 la Librăria din Centru din municipiul Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 126.

Cartea despre care veți discuta este „Montana”, scrisă de Alexandru Popescu. „Montana” este un roman care descrie războiul de pe Nistru, văzut prin ochii unui copil, ulterior prin ochii adultului. Cartea poate fi procurată din Librăria din Centru, librăriile Librarius sau librăriile Cărturești.

Sursă: Facebook/Librăriile CARTIER

#2. Spectacolul „Prenumele”

Spectacolul a avut ca punct de pornire comedia franceză „Le Prénom”, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de La Patellière. Subiectul piesei startează de la o glumă nevinovată, care declanșează situații comice și dezvăluiri flagrante. Distribuția și jocul actoricesc te vor completa cu cea mai bună dispoziție și energie debordantă.

Evenimentul se va desfășura mâine, 23 septembrie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

Sursă: Facebook/Teatrul Geneza Art

#3. Fun Run 2023

Te regăsești în lista entuziaștilor mișcării și ai modului sănătos de viață? Mâine, 23 septembrie, ai ocazia să participi la Chișinău Big Hearts Marathon – Fun Run și să alergi 1,5 km. Traseul pe care-l vor alerga participanții și participantele va fi următorul: PMAN – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – strada Vasile Alecsandri – strada Veronica Micle – strada Bănulescu Bodoni – Finiș.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.00, iar doritorii de a se alătura maratonului vor fi așteptați în Piața Marii Adunări Naționale. Dacă dorești să participi la cursă, înregistrează-te pe pagina marathon.md.

Sursă: Facebook/Chișinău Big Hearts Marathon

#4. Premiera filmului „Puterea Probabilității”

Acțiunea filmului este concentrată în capitala Republicii Moldova, locul în care încep să dispară copii. Ofițerul de poliție Vlad, ajutat de prietenul său din serviciile secrete, decide să găsească prin toate mijloacele copiii dispăruți, dar descoperă un secret care ar putea duce la o lovitură de stat.

Premiera producției cinematografice se va desfășura mâine, 23 septembrie, începând cu ora 18.00. Evenimentul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău. Biletele pentru film pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 200 și 500 de lei.

Sursă: fest.md

#5. Expoziția „AutoClassica”

Expoziția „AutoClassica” își propune să prezinte cele mai frumoase exemplare de mașini istorice din țară, cât și din afara ei. În cadrul evenimentului nu doar vor fi expuse automobilele, dar se vor relatata și istorii despre acestea.

Evenimentul se va desfășura în perioada 23-24 septembrie, cu începere de la ora 12.00. Expoziția va fi inaugurată pe teritoriul Castelului Mimi, situat pe bulevardul Dacia 1, satul Bulboaca. Programul integral al expoziției îl puteți vedea aici. Biletele pentru eveniment pot fi procurate de aici.

Sursă: Facebook/AutoBlog.MD

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente